Viewpoint of the Fjords

Anterior Proyecto 78 de 216 Siguiente
 
 

VOF1233

VOF - 1233
Wroclaw University of Science and Technology / pl Poland
1 miembros
Martyna Wasiołek

Tipo de proyecto:
Turística

The Slant is a complex of 21 Cubes & a viewpoint. Each of the Cube is a private place where you can behold the beauty of nature. Muted, blended into the surrounding let you perceive the landscape the way it was created. There is also a tunnel that leads to the viewpoint. The tunnel which is playing with you. It goes up, so later it can go down. It turns left, just to turn right. It creates an atmosphere. Strengthen the contrast. Distracts the visitor. It does it, so at the end of the tunnel, the senses can be heightened, desirous to see the view... The view of the Fjords.

Descargar ficheros

 
Distribuir contenido